Alma

From LOKO Kennisdatabank
  1. Casus: Je wordt op een namiddag gebeld door de algemeen directeur van Alma met de mededeling dat een kring het te bont gemaakt heeft op een fuif in Alma 2 en dat Alma overweegt om hen niet meer toe te laten Alma te gebruiken als TD-/cantuslocatie. Welke stappen onderneem je?
  2. Leg uit wat de (voorlopige) SLA bij Alma inhoudt en hoe die past in de vormgeving van het nieuwe business model van Alma.
  3. Welke mogelijkheden zie je tot samenwerking met andere LOKO mandaten?
  4. Casus: Er komt een dossier rond veganistische maaltijden. Iedereen is laaiend enthousiast maar aan deze optie hangt een stevig prijskaartje.
  5. Casus: Op het bestuursorgaan van Alma komt er een discussie naar voren om de openingsuren van Alma sterk te reduceren. Voortaan zijn Alma 1, 3 en GHB enkel ’s middags open en zal Alma 2 volledig sluiten. Wat doe je als LOKO-mandataris en welke argumenten gebruik je voor/tegen?
  6. Op welke vlakken zie je verbeterpunten bij Alma en waar is Alma in jouw ogen de laatste tijd al sterk vooruit gegaan?
  7. Het verhuur van de ruimtes van Alma wordt niet als optimaal ervaren. Wat zie jij als de voornaamste problematieken en hoe plan je deze aan te pakken?
  8. Leg kort uit wat de voornaamste geldstromen van Alma zijn en hoe deze invloed (kunnen) hebben op de prijzen in de restaurants/foodcorners.