Alma

From LOKO Kennisdatabank
  1. Casus: Je wordt op een namiddag gebeld door de algemeen directeur van Alma met de mededeling dat een kring het te bont gemaakt heeft op een fuif in Alma 2 en dat Alma overweegt om hen niet meer toe te laten Alma te gebruiken als TD-/cantuslocatie. Welke stappen onderneem je?
  2. Leg uit waarom een SLA bij Alma in de maak is en hoe die past in de vormgeving van het nieuwe business model van Alma.
  3. Welke mogelijkheden zie je tot samenwerking met andere LOKO mandaten?
  4. Casus: Er komt een dossier rond veganistische maaltijden. Iedereen is laaiend enthousiast maar aan deze optie hangt een stevig prijskaartje.
  5. Casus: Op de Raad van Bestuur van Alma komt er een discussie naar voren om sterk te snoeien in het aantal maaltijden van Alma. Voortaan is er in elke Alma enkel nog stoofvlees/vol-au-vent/spaghetti te krijgen en daarnaast één extra maaltijd. Wat doe je als LOKO-mandataris en welke argumenten gebruik je voor/tegen?
  6. Op welke vlakken zie je verbeterpunten bij Alma en waar is Alma in jouw ogen de laatste tijd al sterk vooruit gegaan?
  7. De herbruikbare bekers op evenementen in Alma zijn vorig academiejaar ingevoerd. Welke problemen ervaren de kringen en hoe zouden we deze kunnen oplossen?
  8. De voorbije jaren heeft Alma veel stappen ondernomen inzake duurzaamheid. Waar zie jij nog opties voor Alma om duurzaamheid te implementeren?