Betalen en incasseren

From LOKO Kennisdatabank

Soms moet je bepaalde zaken voor LOKO betalen. Omdat we natuurlijk niet willen dat je daar je eigen geld in moet steken, leggen we hier even uit hoe je dat best kunt aanpakken.

Kopies

Je kan zowel kopies voor je mandaat als kopies voor persoonlijk gebruik maken op LOKO. Kopies voor je mandaat zijn altijd gratis. Dat kan dan gaan over verslagen, werkdocumenten en enquêtes. Persoonlijke kopies zijn niet gratis. Je schrijft op het papier dat daar ophangt hoeveel kopies je genomen hebt en krijgt later een herinnering tot betaling.

Onkostennota’s

Heb je een bepaalde kost moeten maken voor je functie? Een receptie moeten voorschieten? Met een belangrijk persoon op restaurant moeten gaan (opgelet: dat wordt niet altijd terugbetaald, altijd eerst navragen)? Ergens anders zaken laten afdrukken en zelf betaald? Dan kan je een onkostennota invullen. Die liggen in het bakje van financiën in de Flex (tegenover waar de stafmedewerkers zitten). Dat vul je naar waarheid in en je voegt de bewijsstukken, zoals een afrekening, toe. Zonder bewijsstukken krijg je je geld niet terug! Ga hier dus zorgvuldig mee om.

Je kunt ook altijd eens horen bij je coördinator of die dat geld rechtstreeks uit de kassa van de afdeling kan betalen. Zo moet je niet voorschieten met je eigen geld.

Wil je vervoersonkosten terugkrijgen? Voeg dan een plannetje van Google Maps toe om aan te tonen dat je de kortst mogelijke weg of meest efficiënte manier van reizen hebt gebruikt. Heb je nog een halve Go-Pass over? Meld dat dan aan de stafmedewerker Financiën of Centraal. LOKO zal deze waarschijnlijk volledig overnemen.