Coördinator Evenementen

From LOKO Kennisdatabank
 1. Academiejaar 2021-2022 wordt een een jaar met een Beiaardcantus, hoe zorg jij ervoor dat de informatie niet verloren gaat en hoe help jij erbij dat de volgende generatie een goede overdracht van deze informatie krijgt? Hoe kan je de komende Beiaardcantusteams helpen/ondersteunen?
 2. In academiejaar 2021-2022 zal er een Beiaardcantus plaatsvinden, welke accenten wil jij leggen? Hoe verhoudt het organiserende team zich tot LOKO?
 3. LOKO organiseert per jaar drie Plan Sjarels: wat is jouw visie op deze Plan Sjarels en hoe moeten ze ingevuld worden? Wil je deze visie ook terug zien komen in de Plan Sjarels van de kringen?
 4. Midweek is een belangrijke gebeurtenis binnen LOKO, leg uit waarom? Wat is het doel van dit evenement? Waar leg jij jouw accenten om er een toffe LOKO Midweek van te maken?
 5. De Studentenwelkom is een groot event waar LOKO zich bekend probeert te maken bij de studenten. Als je een onbeperkt budget had, hoe zou jij de LOKO-stand dan invullen? Hoe betrek je meer studenten bij LOKO vanaf het begin?
 6. Als mandataris binnen LOKO Evenementen kan je ook altijd nieuwe evenementen bedenken en organiseren via een projectsubsidie. Welke ideeën heb jij en zou je graag verwezenlijken?
 7. Hoe sta je tegenover een aantal kleinere events waar LOKO aan meewerkt (zoals iCare, SOS Blok, rectorcantus…)? Wat is je mening daarover?
 8. Wat is je rol op de grote evenementen van LOKO zoals 24 urenloop, Ithaka en Orientation Days?
 9. Hoe zie je de relatie met de mandataris Bedrijvenrelaties en met het LOKO Communicatieteam?
 10. Hoe zie je de samenwerking met organisaties zoals TSD?
 11. Hoe zie je de samenwerking met LOKO Duurzaamheid en Diversiteit op de georganiseerde evenementen?
 12. LOKO werkt een evenementen-app uit, wat is je rol hierbij en visie hierover?
 13. Casus: Er komen verschillende partijen naar je toe met eenzelfde idee dat ze los van elkaar allemaal al een tijdje aan het uitwerken zijn. Met welke partij ga je verder en hoe pak je dit aan?