Evenementen

From LOKO Kennisdatabank
  1. Academiejaar 2021-2022 wordt een een jaar met een Beiaardcantus, hoe zorg jij ervoor dat de informatie niet verloren gaat en hoe help jij erbij dat de volgende generatie een goede overdracht van deze informatie krijgt? Hoe kan je de komende Beiaardcantusteams helpen/ondersteunen?
  2. In academiejaar 2021-2022 zal er een Beiaardcantus plaatsvinden, welke accenten wil jij leggen? Hoe verhoudt het organiserende team zich tot LOKO?
  3. LOKO organiseert per jaar drie Plan Sjarels: wat is jouw visie op deze Plan Sjarels en hoe moeten ze ingevuld worden? Wil je deze visie ook terug zien komen in de Plan Sjarels van de kringen?
  4. Midweek is een belangrijke gebeurtenis binnen LOKO, leg uit waarom? Wat is het doel van dit evenement? Waar leg jij jouw accenten om er een toffe LOKO Midweek van te maken?
  5. De Studentenwelkom is een groot event waar LOKO zich bekend probeert te maken bij de studenten. Als je een onbeperkt budget had, hoe zou jij de LOKO-stand dan invullen? Hoe betrek je meer studenten bij LOKO vanaf het begin?
  6. Als mandataris binnen LOKO Evenementen kan je ook altijd nieuwe evenementen bedenken en organiseren via een projectsubsidie. Welke ideeën heb jij en zou je graag verwezenlijken?
  7. Casus: LOKO werkt ook mee aan een aantal kleinere events. Situatie: De stafmedewerker centraal stuurt je een berichtje om te vragen of je naar de eerste vergadering van SOS Blok wilt komen. Wat doe je en hoe sta je hier tegenover?
  8. Wat is je rol op de grote evenementen van LOKO zoals 24 urenloop, Ithaka en Orientation Days?