Evenementen

From LOKO Kennisdatabank
  1. Welke punten van de afgelopen Beiaardcantus vind je sterk? Hoe zorg jij dat deze of toekomstige evaluaties niet verloren gaan voor toekomstige evenementen?
  2. LOKO organiseert per jaar drie Plan Sjarels: wat is jouw visie op deze Plan Sjarels en hoe moeten ze ingevuld worden? Wil je deze visie ook terug zien komen in de Plan Sjarels van de kringen?
  3. Midweek is een belangrijke gebeurtenis binnen LOKO, leg uit waarom? Wat is het doel van dit evenement? Waar leg jij jouw accenten om er een toffe LOKO Midweek van te maken?
  4. De Studentenwelkom is een groot event waar LOKO zich bekend probeert te maken bij de studenten. Als je een onbeperkt budget had, hoe zou jij de LOKO-stand dan invullen? Hoe betrek je meer studenten bij LOKO vanaf het begin?
  5. Als mandataris binnen LOKO Evenementen kan je ook altijd nieuwe evenementen bedenken en organiseren via een projectsubsidie. Welke ideeën heb jij en zou je graag verwezenlijken?
  6. LOKO Evenementen heeft als tak een aantal eigen evenementen, maar ondersteunt er ook van andere takken. Waar leg jij de nadruk op?
  7. Casus: Op LOKO Midweek komen buurtbewoners klagen over geluidoverlast en zijn best boos. Hoe ga je hiermee om?
  8. Wat is je rol op de grote evenementen van LOKO zoals 24 urenloop, Ithaka en Orientation Days?