Internationaal

From LOKO Kennisdatabank
Revision as of 15:13, 16 May 2022 by Loko (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
  1. Welke zaken zijn volgens jou goed voor de internationale studenten in Leuven en welke kunnen beter? Hoe zou je de dingen die beter kunnen aanpakken? Op welke manier zou jij internationale studenten zich welkom laten voelen in Leuven?
  2. Waarom wil jij graag mandataris Internationaal zijn bij LOKO? Welke van jouw kwaliteiten kunnen bijdragen aan een beter LOKO International?
  3. Hoe zou jij het contact tussen internationale en lokale studenten faciliteren? Wat zijn jouw voorstellen om Leuvense studenten warm te maken voor evenementen die vanuit internationale werkingen van de kringen/ISA’s worden georganiseerd? Hoe zou je hen proberen te bereiken?
  4. Hoe zou jij feedback proberen te verkrijgen van internationale studenten over hun verblijf hier in Leuven? Heb je een bepaalde strategie die je volgend jaar zou willen toepassen om aan die input te komen? Zou je de Assembly for International Students (AFIS) volgend jaar terug organiseren?
  5. Wat is jouw visie op Think Abroad? Zou je dit event aanpassen en waarom wel/niet? Zou je nog andere evenementen organiseren met LOKO International naast de reeds bestaande? Waarom wel/niet? Hoe zou je die evenementen promoten?
  6. Wat is jouw visie op de band tussen de internationale verantwoordelijken van de kringen, de ISA’s en LOKO International? Hoe zou jij die samenwerking versterken? Zou je inzetten op meer teambuildings? Hoe zie jij jouw rol hierin?
  7. Tijdens de Orientation Days is er een Info Fair voor de nieuwe internationale studenten waar ze informatie kunnen vinden over de verschillende verenigingen en kringen in Leuven. Wat vind jij belangrijke informatie om mee te geven aan de studenten?
  8. Een internationale student zegt dat hij/zij graag vrijwilligerswerk zou doen tijdens het verblijf in België. Welk advies geef je de student?
  9. Casus: Een internationale student komt naar jou om te klagen over een activiteit die een kring heeft georganiseerd. De student in kwestie was naar een ‘Comedy Night’ gedaan, maar vond het achteraf gezien niet grappig dat die €10 moest betalen voor een Nederlandstalige show. Hoe ga je hiermee om?